Tudj meg többet a betegségedről!

Betegtájékoztatás területén segítjük a betegek és hozzátartozóik tájékozódását egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok és hasznos ételreceptek bemutatásával.

at home
Amit a hipertóniáról mindenkinek tudnia kell

Amit a hipertóniáról mindenkinek tudnia kell

Több mint 3 millió hipertóniás beteg él Magyarországon. A magasvérnyomás-betegség természete az, hogy némán pusztítja az embert. Sokáig fel sem ismerik, mert alig okoz tüneteket. A rendszeres vérnyomás-ellenőrzés emiatt is fontos, hogy mielőbb felfedezzék a...

bővebben
Utazás a tányér körül – Hangoskönyv

Utazás a tányér körül – Hangoskönyv

Bendő kapitány kalandjai A mesekönyv az egészséges táplálkozás világába kalauzolja el a gyermekeket dietetikai és egészségpedagógiai ismereteket ötvözve egy, a gondolkodási szintjüknek megfelelő, fantáziájukat megmozgató történeten keresztül.A táplálkozási...

bővebben
Hypertonia az orvosi gyakorlatban

Hypertonia az orvosi gyakorlatban

A magasvérnyomás hazánkban több mint hárommillió felnőtt ember érint, így nem lehet kérdéses, hogy hipertóniás egyénnel mindennap, minden orvos többízben is találkozik. Pontos mérőműszerekkel és helyes vérnyomásmérési technikával, megalapozhatjuk a diagnózist. A...

bővebben

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Fokhagymás tészta

Fokhagymás tészta

Étel elkészítése A tésztát bő, forrásban lévő vízben kifőzzük, majd leszűrjük . Közben a fokhagymát megtisztítjuk, a gerezdeket egy kés lapjával meglapítjuk, az olajban aranyszínűre sütjük, abból kiemelve félretesszük . A visszamaradt fokhagymás olajba rakjuk és a...

bővebben
Kivikoktél

Kivikoktél

Étel elkészítése A kivit megtisztítjuk, felkockázzuk, egy hosszú pohárba tesszük, és lehűtött csalánteával felöntjük . Édesítőszerrel, citromlével és ánizzsal ízesítve kínáljuk.Tápanyagtartalom 1 adag: Energia 44,2 kcal Fehérje 0,7 g Zsír 0,0 g Szénhidrát 8,3 g...

bővebben
Tejeskávé

Tejeskávé

Étel elkészítése A meleg tejet, vizet és presszókávét elkeverjük, majd cukorral ízesítjük.Tápanyagtartalom 1 adag: Energia 92,1 kcal Fehérje 4,6 g Zsír 7,3g Szénhidrát 1,8 g Nátrium 14,25 mg Kálium 77,2 mg Foszfor 2,6 mg Hozzávalók 1 főre: tej (2,8%-os) 0,5 dl...

bővebben