Tudj meg többet a betegségedről!

Betegtájékoztatás területén segítjük a betegek és hozzátartozóik tájékozódását egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok és hasznos ételreceptek bemutatásával.

at home
Hypertonia az orvosi gyakorlatban

Hypertonia az orvosi gyakorlatban

A magasvérnyomás hazánkban több mint hárommillió felnőtt ember érint, így nem lehet kérdéses, hogy hipertóniás egyénnel mindennap, minden orvos többízben is találkozik. Pontos mérőműszerekkel és helyes vérnyomásmérési technikával, megalapozhatjuk a diagnózist. A...

bővebben
Alvás és katonai szolgálat

Alvás és katonai szolgálat

Az idegtudomány, a pszichofarmakológia rendkívül gyorsan fejlődik, új vizsgálóeszközök állnak rendelkezésre az agyi tevékenység, az elektromos és kémiai stimuláció és az emberi viselkedés közötti kapcsolatok megismerésére. Ezek a kutatási eredmények azonban hatással...

bővebben

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Fokhagymás tészta

Fokhagymás tészta

Étel elkészítése A tésztát bő, forrásban lévő vízben kifőzzük, majd leszűrjük . Közben a fokhagymát megtisztítjuk, a gerezdeket egy kés lapjával meglapítjuk, az olajban aranyszínűre sütjük, abból kiemelve félretesszük . A visszamaradt fokhagymás olajba rakjuk és a...

bővebben
Kivikoktél

Kivikoktél

Étel elkészítése A kivit megtisztítjuk, felkockázzuk, egy hosszú pohárba tesszük, és lehűtött csalánteával felöntjük . Édesítőszerrel, citromlével és ánizzsal ízesítve kínáljuk.Tápanyagtartalom 1 adag: Energia 44,2 kcal Fehérje 0,7 g Zsír 0,0 g Szénhidrát 8,3 g...

bővebben
Tejeskávé

Tejeskávé

Étel elkészítése A meleg tejet, vizet és presszókávét elkeverjük, majd cukorral ízesítjük.Tápanyagtartalom 1 adag: Energia 92,1 kcal Fehérje 4,6 g Zsír 7,3g Szénhidrát 1,8 g Nátrium 14,25 mg Kálium 77,2 mg Foszfor 2,6 mg Hozzávalók 1 főre: tej (2,8%-os) 0,5 dl...

bővebben