Tudj meg többet a betegségedről!

Betegtájékoztatás területén segítjük a betegek és hozzátartozóik tájékozódását egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok és hasznos ételreceptek bemutatásával.

at home
Inzulinpumpa és szöveti glükométer az orvosi gyakorlatban

Inzulinpumpa és szöveti glükométer az orvosi gyakorlatban

Az inzulinpumpa és a glükózszenzor népszerűsége jelentősen megnőtt az elmúlt évek során. Ezen újonnan bevezetett technikai eszközök sokat javíthatnak a betegek szénhidrát-anyag-cseréjén, cukorbetegségük kezelését könnyebbé, sikeresebbé tehetik. Ez a könyv elsősorban...

bővebben
Divatdiéták értelmezése a háziorvosi gyakorlatban

Divatdiéták értelmezése a háziorvosi gyakorlatban

Manapság egyre nehezebb eligazodni a divatdiéták között. Szinte lehetetlen naprakészen követni a megjelenő irányzatokat. Pedig a hazai lakosság között alig találunk olyat, aki ne próbálkozott volna már valamilyen divatétrenddel, akár csak egy fogyókúra kapcsán. A...

bővebben
Az alvásvizsgálatok kézikönyve

Az alvásvizsgálatok kézikönyve

Néhány évtizede megszületett egy új orvosi szakma, az alvásmedicina. Magyarországon is több, mint 2 évtizedes múltra tekint vissza. Számos jól képzett szomnológus dolgozik az alváslaboratóriumokban. Az alvászavarokkal való foglalkozás fontosságát jelzi a BNO változása...

bővebben

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Túróval töltött gomba

Túróval töltött gomba

Étel elkészítése A gombát megtisztítjuk, tönkjét letörjük, a kalapot olajjal kikent tepsi-re vagy jénaiba tesszük, a szárát pedig vékony szeletekre vágjuk . Köz-ben a hajdinát kevés olajon átfuttatjuk, kétszeres mennyiségű vízzel felöntjük, és addig főzzük, amíg a...

bővebben
Vizes meggyturmix

Vizes meggyturmix

Étel elkészítése Az ásványvizet összeturmixoljuk a magozott meggyel, mézzel és re-szelt citromhéjjal ízesítjük, és jól behűtve tálaljuk.Tápanyagtartalom 1 adag: Energia 121,9 kcal Fehérje 0,9 g Zsír 0,0 g Szénhidrát 27,2 g Nátrium 35,6 mg Kalcium 69,9 mg C-vitamin 8,5...

bővebben
Diós Tofukrém

Diós Tofukrém

Étel elkészítése A villával összetört tofuhoz hozzáadjuk a durvára vágott diót, elkeverjük a joghurttal, majd snidlinggel és rozmaringgal ízesítjük .Tápanyagtartalom 1 adag: Energia 92,1 kcal Fehérje 4,6 g Zsír 7,3g Szénhidrát 1,8 g Nátrium 14,25 mg Kálium 77,2 mg...

bővebben