Tudj meg többet a betegségedről!

Betegtájékoztatás területén segítjük a betegek és hozzátartozóik tájékozódását egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok és hasznos ételreceptek bemutatásával.

at home
Közétkeztetők kézikönyve IV.

Közétkeztetők kézikönyve IV.

Iskolai közékeztetés „Aki látott már mosolygós és jóllakott gyermeket, az tudja, mennyi öröm rejlik a munkánkban. Gondoljunk arra, hogy a mi gyerekeink is esznek valahol, és az ő elégedett mosolyuk is örömet szerez valakiknek. Ennek szellemében igyekezzünk étlapot...

bővebben
Szívügyünk a ló

Szívügyünk a ló

Egy állatorvos és egy vérbeli lovas gyakorlati tanácsai   A lovak tartásával és egészségügyével foglalkozó könyveknek se szeri, se száma a hazai könyvpiacon. Ez a könyv azonban a korábban kiadottaktól eltérően, teljesen egyedi módon dolgozza fel ezeket a...

bővebben

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Fokhagymás tészta

Fokhagymás tészta

Étel elkészítése A tésztát bő, forrásban lévő vízben kifőzzük, majd leszűrjük . Közben a fokhagymát megtisztítjuk, a gerezdeket egy kés lapjával meglapítjuk, az olajban aranyszínűre sütjük, abból kiemelve félretesszük . A visszamaradt fokhagymás olajba rakjuk és a...

bővebben
Kivikoktél

Kivikoktél

Étel elkészítése A kivit megtisztítjuk, felkockázzuk, egy hosszú pohárba tesszük, és lehűtött csalánteával felöntjük . Édesítőszerrel, citromlével és ánizzsal ízesítve kínáljuk.Tápanyagtartalom 1 adag: Energia 44,2 kcal Fehérje 0,7 g Zsír 0,0 g Szénhidrát 8,3 g...

bővebben
Tejeskávé

Tejeskávé

Étel elkészítése A meleg tejet, vizet és presszókávét elkeverjük, majd cukorral ízesítjük.Tápanyagtartalom 1 adag: Energia 92,1 kcal Fehérje 4,6 g Zsír 7,3g Szénhidrát 1,8 g Nátrium 14,25 mg Kálium 77,2 mg Foszfor 2,6 mg Hozzávalók 1 főre: tej (2,8%-os) 0,5 dl...

bővebben