Diós Tofukrém

Étel elkészítése

A villával összetört tofuhoz hozzáadjuk a durvára vágott diót, elkeverjük a joghurttal, majd snidlinggel és rozmaringgal ízesítjük .

Tápanyagtartalom 1 adag:

  • Energia 92,1 kcal
  • Fehérje 4,6 g
  • Zsír 7,3g
  • Szénhidrát 1,8 g
  • Nátrium 14,25 mg
  • Kálium 77,2 mg
  • Foszfor 2,6 mg

Hozzávalók 1 főre:

 

  • tofu 3 dkg
  • snidling ízlés szerint
  • dió 1 dkg
  • rozmaring ízlés szerint
  • joghurt 1 tk . (10 ml)

Vesebetegek diétás könyve

Dr. Barna István Veresné, Dr. Bálint Márta

Kattintson ide a könyvhöz

Ossza meg ismerőseivel!