Karamellpuding

Étel elkészítése

A pudingport a cukorral és a vízzel csomómentesre keverjük, majd állandó keverés mellett sűrűre főzzük .

Desszertes tálba tesszük, kihűtjük, és tejszínhabbal díszítjük.

Tápanyagtartalom 1 adag:

  • Energia 172,1 kcal

  • Fehérje 0,5 g

  • Zsír 5,2 g

  • Szénhidrát 30,6 g

  • Nátrium 7,2 mg

  • Kálium 23,5 mg

  • Foszfor 0,0 mg

Hozzávalók:

  • karamellás pudingpor 1 dkg

  • cukor 1 ek . (2 dkg)

  • víz 1,5 dl

  • tejszínhab 1 ek . (2 dkg)

Vesebetegek diétás könyve

Dr. Barna István Veresné, Dr. Bálint Márta

Kattintson ide a könyvhöz

Ossza meg ismerőseivel!