Étel elkészítése
A kölest kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük . A zöldbabot az olajon átfuttatjuk, kevés vizet aláöntve puhára pároljuk, majd hozzákeverjük a köleshez, és sóval ízesítjük. Tálaláskor a tetejére tesszük a halat, és zöldpetrezselyemmel díszítjük.
Tápanyagtartalom (1 adag):
- Energia 376,8 kcal
- Fehérje 5,0 g
- Zsír 13,5 g
- Szénhidrát 48,1 g
- Nátrium 646,1 mg
- Kálium 146 mg
- Foszfor 15 mg
Hozzávalók:
- köles 6 dkg
- konyhasó 0,5 mk . (1,2 g)
- zöldbab 10 dkg
- olajos szardínia 3 dkg
- étolaj 1 tk . (5 ml)
- zöldpetrezselyem ízlés szerint