Tudj meg többet a betegségedről!

Betegtájékoztatás területén segítjük a betegek és hozzátartozóik tájékozódását egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok és hasznos ételreceptek bemutatásával.

at home
Daganatos betegségek megelőzése és kezelése

Daganatos betegségek megelőzése és kezelése

2. kiadás A daganatos betegségek kialakulásában feltételezhetően 30-60%-ban van jelentősége az étkezésnek. A szerzők – évtizedes tapasztalattal rendelkező orvosok és dietetikusok – jól átlátható rendszerbe foglalva ismertetik mindazon tudnivalókat, melyeket minden...

bővebben
Cukorbetegek nagy diétáskönyve

Cukorbetegek nagy diétáskönyve

Könyvünk a cukorbetegek diétázásával kapcsolatos ismereteket, 1oo magyaros és reform módon elkészített receptet, tápanyagtáblázatot és más fontos tudnivalókat tartalmaz.A cukorbetegség, ezen belül a 2-es típusú diabétesz hazánkban közel 1 millió embert érint. Mindmáig...

bővebben
Gyulladásos bélbetegségek

Gyulladásos bélbetegségek

Diéta és kezelés A gyulladásos bélbetegségekkel évtizedek óta foglalkozó gasztroenterológus főorvos szerzőnő a betegségek pontos ismertetése mellett részletesen ír a gyógyszeres és műtéti kezelés módjairól. A könyv II. részében az egészségnevelő dietetikus precíz...

bővebben

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Gomba krém

Gomba krém

Étel elkészítése A gombát megtisztítjuk, majd lereszeljük. A vöröshagymát apróra vágjuk, vagy szintén lereszelhetjük, és a margarinon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, fűszerezzük sóval, fehér borssal, majoránnával és az apróra vágott petrezselyemzöld felével,...

bővebben
Gyors Gofri

Gyors Gofri

Étel elkészítése A lisztet összekeverjük tojások sárgájával és a folyadékkal csomómentesre keverjük, pici sóval fűszerezzük majd a felvert tojásfehérjét óvatosan belekeverjük. Körülbelül 10 percig hagyjuk állni, és sűrűségét ellenőrizve szükség esetén pótoljuk. Akinek...

bővebben
Laktóz és gluténmentes zsemle

Laktóz és gluténmentes zsemle

Étel elkészítése A kétfajta lisztet és a sót összekeverjük, beletesszük a két tojásból az egyiket, az olajat, a joghurtot, tejet, édesítőt, és belemorzsoljuk az élesztőt. Összedolgozzuk, közben fokozatosan adunk hozzá annyi langyos vizet, hogy egy rugalmas, fényes...

bővebben