Tudj meg többet a betegségedről!

Betegtájékoztatás területén segítjük a betegek és hozzátartozóik tájékozódását egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok és hasznos ételreceptek bemutatásával.

at home
Közétkeztetők kézikönyve III.

Közétkeztetők kézikönyve III.

A közétkeztetők kézikönyve könyvsorozat III. kötete. „A bölcsődei és óvodai étkeztetésről, nem csak közétkeztetőknek” című könyv ajánlott mindazoknak, akik munkájuk, életük vagy tevékenységük révén kapcsolatba kerülnek a bölcsődés és az óvodás korosztályok...

bővebben
Táplálkozási Akadémia III

Táplálkozási Akadémia III

A kötet az MDOSZ „Táplálkozási Akadémia” című, havonta megjelenő elektronikus hírlevel válogatott írásait tartalmazza. Hiteles forrásból, közérthetően, táplálkozást érintő aktuális információk az egészségüggyel foglalkozó újságírók, a hazai lakosság, valamint a...

bővebben
Az egészségturizmus kézikönyve

Az egészségturizmus kézikönyve

"Az egészségturizmus kézikönyve" igyekszik a turizmusnak egy olyan ágát bemutatni, amely az egyes utazástípusok között meglehetősen előre került a népszerűségi listán. Megpróbálja tisztázni az egyes fogalmakat, megkeresni az ilyen típusú utazások motivációit,...

bővebben

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Gomba krém

Gomba krém

Étel elkészítése A gombát megtisztítjuk, majd lereszeljük. A vöröshagymát apróra vágjuk, vagy szintén lereszelhetjük, és a margarinon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, fűszerezzük sóval, fehér borssal, majoránnával és az apróra vágott petrezselyemzöld felével,...

bővebben
Gyors Gofri

Gyors Gofri

Étel elkészítése A lisztet összekeverjük tojások sárgájával és a folyadékkal csomómentesre keverjük, pici sóval fűszerezzük majd a felvert tojásfehérjét óvatosan belekeverjük. Körülbelül 10 percig hagyjuk állni, és sűrűségét ellenőrizve szükség esetén pótoljuk. Akinek...

bővebben
Laktóz és gluténmentes zsemle

Laktóz és gluténmentes zsemle

Étel elkészítése A kétfajta lisztet és a sót összekeverjük, beletesszük a két tojásból az egyiket, az olajat, a joghurtot, tejet, édesítőt, és belemorzsoljuk az élesztőt. Összedolgozzuk, közben fokozatosan adunk hozzá annyi langyos vizet, hogy egy rugalmas, fényes...

bővebben