Tudj meg többet a betegségedről!
Betegtájékoztatás területén segítjük a betegek és hozzátartozóik tájékozódását egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok és hasznos ételreceptek bemutatásával.
Amit a diabéteszről minden cukorbetegnek tudnia kell
Tisztelt gyakorló cukorbeteg! 100 kérdés és 100 felelet elolvasása és ismereteinek felfrissítésére szolgáló könyvecskét tart a kezében! Ez a munka a SpringMed Kiadó gondozásában korábban megjelent két könyv, a „Cukorbetegek kézikönyve” (2006), illetőleg a...
Családot alapító párok felkészítésének elmélete és gyakorlata
Módszertani könyv szakembereknek A családalapításra, szülőségre felkészítés nagyon szép, de nem könnyű feladat. A nehézség forrása, hogy elkerülhetetlen a téma multidiszciplináris szemléletű szakmai megközelítése, a szakember részéről a téma alapos ismerete, a komplex...
Amit a hipertóniáról mindenkinek tudnia kell
Több mint 3 millió hipertóniás beteg él Magyarországon. A magasvérnyomás-betegség természete az, hogy némán pusztítja az embert. Sokáig fel sem ismerik, mert alig okoz tüneteket. A rendszeres vérnyomás-ellenőrzés emiatt is fontos, hogy mielőbb felfedezzék a...
Nincs találat
A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.
Gomba krém
Étel elkészítése A gombát megtisztítjuk, majd lereszeljük. A vöröshagymát apróra vágjuk, vagy szintén lereszelhetjük, és a margarinon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, fűszerezzük sóval, fehér borssal, majoránnával és az apróra vágott petrezselyemzöld felével,...
Gyors Gofri
Étel elkészítése A lisztet összekeverjük tojások sárgájával és a folyadékkal csomómentesre keverjük, pici sóval fűszerezzük majd a felvert tojásfehérjét óvatosan belekeverjük. Körülbelül 10 percig hagyjuk állni, és sűrűségét ellenőrizve szükség esetén pótoljuk. Akinek...
Laktóz és gluténmentes zsemle
Étel elkészítése A kétfajta lisztet és a sót összekeverjük, beletesszük a két tojásból az egyiket, az olajat, a joghurtot, tejet, édesítőt, és belemorzsoljuk az élesztőt. Összedolgozzuk, közben fokozatosan adunk hozzá annyi langyos vizet, hogy egy rugalmas, fényes...