Tudj meg többet a betegségedről!

Betegtájékoztatás területén segítjük a betegek és hozzátartozóik tájékozódását egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok és hasznos ételreceptek bemutatásával.

at home
Amit a hipertóniáról mindenkinek tudnia kell

Amit a hipertóniáról mindenkinek tudnia kell

Több mint 3 millió hipertóniás beteg él Magyarországon. A magasvérnyomás-betegség természete az, hogy némán pusztítja az embert. Sokáig fel sem ismerik, mert alig okoz tüneteket. A rendszeres vérnyomás-ellenőrzés emiatt is fontos, hogy mielőbb felfedezzék a...

bővebben
Utazás a tányér körül – Hangoskönyv

Utazás a tányér körül – Hangoskönyv

Bendő kapitány kalandjai A mesekönyv az egészséges táplálkozás világába kalauzolja el a gyermekeket dietetikai és egészségpedagógiai ismereteket ötvözve egy, a gondolkodási szintjüknek megfelelő, fantáziájukat megmozgató történeten keresztül.A táplálkozási...

bővebben
Hypertonia az orvosi gyakorlatban

Hypertonia az orvosi gyakorlatban

A magasvérnyomás hazánkban több mint hárommillió felnőtt ember érint, így nem lehet kérdéses, hogy hipertóniás egyénnel mindennap, minden orvos többízben is találkozik. Pontos mérőműszerekkel és helyes vérnyomásmérési technikával, megalapozhatjuk a diagnózist. A...

bővebben

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Túróval töltött gomba

Túróval töltött gomba

Étel elkészítése A gombát megtisztítjuk, tönkjét letörjük, a kalapot olajjal kikent tepsi-re vagy jénaiba tesszük, a szárát pedig vékony szeletekre vágjuk . Köz-ben a hajdinát kevés olajon átfuttatjuk, kétszeres mennyiségű vízzel felöntjük, és addig főzzük, amíg a...

bővebben
Vizes meggyturmix

Vizes meggyturmix

Étel elkészítése Az ásványvizet összeturmixoljuk a magozott meggyel, mézzel és re-szelt citromhéjjal ízesítjük, és jól behűtve tálaljuk.Tápanyagtartalom 1 adag: Energia 121,9 kcal Fehérje 0,9 g Zsír 0,0 g Szénhidrát 27,2 g Nátrium 35,6 mg Kalcium 69,9 mg C-vitamin 8,5...

bővebben
Diós Tofukrém

Diós Tofukrém

Étel elkészítése A villával összetört tofuhoz hozzáadjuk a durvára vágott diót, elkeverjük a joghurttal, majd snidlinggel és rozmaringgal ízesítjük .Tápanyagtartalom 1 adag: Energia 92,1 kcal Fehérje 4,6 g Zsír 7,3g Szénhidrát 1,8 g Nátrium 14,25 mg Kálium 77,2 mg...

bővebben