Tudj meg többet a betegségedről!

Betegtájékoztatás területén segítjük a betegek és hozzátartozóik tájékozódását egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok és hasznos ételreceptek bemutatásával.

at home
Alvás és katonai szolgálat

Alvás és katonai szolgálat

Az idegtudomány, a pszichofarmakológia rendkívül gyorsan fejlődik, új vizsgálóeszközök állnak rendelkezésre az agyi tevékenység, az elektromos és kémiai stimuláció és az emberi viselkedés közötti kapcsolatok megismerésére. Ezek a kutatási eredmények azonban hatással...

bővebben
Angiológia a háziorvosi gyakorlatban

Angiológia a háziorvosi gyakorlatban

Az angiológia az erek betegségeivel foglalkozó belgyógyászati tudomány, mely köszönhetően az új diagnosztikus és terápiás lehetőségeknek, az elmúlt évtizedekben óriási fejlődésen ment keresztül. A könyv Szerkesztőinek és Szerzőinek a célja az volt, hogy egy olyan,...

bővebben

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Túróval töltött gomba

Túróval töltött gomba

Étel elkészítése A gombát megtisztítjuk, tönkjét letörjük, a kalapot olajjal kikent tepsi-re vagy jénaiba tesszük, a szárát pedig vékony szeletekre vágjuk . Köz-ben a hajdinát kevés olajon átfuttatjuk, kétszeres mennyiségű vízzel felöntjük, és addig főzzük, amíg a...

bővebben
Vizes meggyturmix

Vizes meggyturmix

Étel elkészítése Az ásványvizet összeturmixoljuk a magozott meggyel, mézzel és re-szelt citromhéjjal ízesítjük, és jól behűtve tálaljuk.Tápanyagtartalom 1 adag: Energia 121,9 kcal Fehérje 0,9 g Zsír 0,0 g Szénhidrát 27,2 g Nátrium 35,6 mg Kalcium 69,9 mg C-vitamin 8,5...

bővebben
Diós Tofukrém

Diós Tofukrém

Étel elkészítése A villával összetört tofuhoz hozzáadjuk a durvára vágott diót, elkeverjük a joghurttal, majd snidlinggel és rozmaringgal ízesítjük .Tápanyagtartalom 1 adag: Energia 92,1 kcal Fehérje 4,6 g Zsír 7,3g Szénhidrát 1,8 g Nátrium 14,25 mg Kálium 77,2 mg...

bővebben