Tudj meg többet a betegségedről!

Betegtájékoztatás területén segítjük a betegek és hozzátartozóik tájékozódását egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok és hasznos ételreceptek bemutatásával.

at home
Inzulinrezisztencia az orvosi gyakorlatban

Inzulinrezisztencia az orvosi gyakorlatban

Az inzulinrezisztencia fogalma az utóbbi években jelentősen megváltozott. Számtalan tudományos publikáció született a témában, melyek követése egyre nehezebb feladat, és sajnos sok esetben nem adnak a mindennapi gyakorlatban használható útmutatást. A könyv megpróbálja...

bővebben
Stratégiai management a gyakorlatban

Stratégiai management a gyakorlatban

Imre Tamás „Stratégiai management a gyakorlatban” című könyve a stratégiai menedzsment sokrétű ismeretigényének figyelembevételével került kialakításra. A könyv nem csupán arra vállalkozik, hogy ismertesse a stratégiai menedzsment fő paradigmáit, elméleti alapjait,...

bővebben
Amit a pajzsmirigybetegségről tudni illik

Amit a pajzsmirigybetegségről tudni illik

Az „Orvos válaszol” sorozat első köteteként megjelenő könyv a pajzsmirigybetegségeket ismerteti, mégpedig rendkívül olvasmányos és közérthető módon. Az orvos szerző ismert specialista, a kérdező ismert újságíró, neves közéleti személyiség. A dietetikus tanácsaival is...

bővebben
Túróval töltött gomba

Túróval töltött gomba

Étel elkészítése A gombát megtisztítjuk, tönkjét letörjük, a kalapot olajjal kikent tepsi-re vagy jénaiba tesszük, a szárát pedig vékony szeletekre vágjuk . Köz-ben a hajdinát kevés olajon átfuttatjuk, kétszeres mennyiségű vízzel felöntjük, és addig főzzük, amíg a...

bővebben
Vizes meggyturmix

Vizes meggyturmix

Étel elkészítése Az ásványvizet összeturmixoljuk a magozott meggyel, mézzel és re-szelt citromhéjjal ízesítjük, és jól behűtve tálaljuk.Tápanyagtartalom 1 adag: Energia 121,9 kcal Fehérje 0,9 g Zsír 0,0 g Szénhidrát 27,2 g Nátrium 35,6 mg Kalcium 69,9 mg C-vitamin 8,5...

bővebben
Diós Tofukrém

Diós Tofukrém

Étel elkészítése A villával összetört tofuhoz hozzáadjuk a durvára vágott diót, elkeverjük a joghurttal, majd snidlinggel és rozmaringgal ízesítjük .Tápanyagtartalom 1 adag: Energia 92,1 kcal Fehérje 4,6 g Zsír 7,3g Szénhidrát 1,8 g Nátrium 14,25 mg Kálium 77,2 mg...

bővebben